FlinkBisk

Gir labb for FlinkBisk

Det gir en ekstra god følelse å vite at pakken man har laget gjør at den som får den logrer av glede.

Noen er gode til å snuse opp nye forretningsområder. Hvem hadde for eksempel trodd før FlinkBisk-eventyret startet at en månedlig goodiebag til hunder ville bli en så stor suksess? En som hadde god snute for ideen var Kjell Ove Kvalheim, som nå sitter som daglig leder.

Men, hva er egentlig FlinkBisk?

– Det er en overraskelsespakke med leker, tyggebein, godsaker og treningsbiter til hunden din. Og selvsagt er det også med noen nyheter i hver sending som vi bruker mye tid på å finne frem til, for det skal jo helst være produkter man ikke har sett før. FlinkBisk-pakkene skal nemlig være en positiv overraskelse for deg som er hundeeier også, sier Kjell Ove.

Overraskelsespakke med leker, tyggebein, godsaker og treningsbiter til hunden din

Flere tusen esker pakkes og sendes ut til fornøyde og trofaste (k)hunder hver måned, og stadig flere kommer til. Et så stort antall krever mange flinke hender, for man vil jo ikke få på pelsen av kundene. Skulle FlinkBisk gjort dette selv måtte de ha ansatt et stort antall medarbeidere som jobbet i 14 dager, og så måtte ha fri i 14 dager. For ikke å snakke om den ekstra plassen de da ville hatt behov for.

Vil ikke bruke andre enn Fossheim

I begynnelsen gjorde FlinkBisk pakking og sending internt, men det tok ikke lang tid før de trengte hjelp utenfra. Da kan det være fort gjort å gå i hundene, men Kjell Ove visste råd: Han begynte å undersøke hvilke bedrifter som kunne påta seg en så stor oppdragsmengde, og som i tillegg vokste raskt.

– Det var en konkurrent av oss som brukte en bedrift som tilbyr tilrettelagt arbeid for de som trenger det, men da vi tok kontakt ville de ikke at eskene våre skulle pakkes på samme sted. Vi kontaktet et par andre leverandører av samme type, men da vi fant Fossheim var det ikke aktuelt med andre.

Det var også et lykkelig sammentreff at Fossheim holdt til en kort luftetur unna, rett over gårdsplassen for FlinkBisk, og det uten at Kjell Ove hadde oppdaget dem.

– Vi trodde det var en liten bedrift og at det kanskje jobbet 10-15 personer der, men vi skjønte raskt at det var adskillig flere!

Overrasket over hvor mange som jobber hos Fossheim

For som de fleste andre ble han overrasket over hvor mange som jobber hos Fossheim. Bare i produksjonsavdelingen jobber det omtrent 100 arbeidstakere og 25 arbeidsledere. Det betyr at det er god kapasitet til både store og små kunder.

Og Kjell Ove kan fortelle at de setter stor pris på å pakke eskene til våre firbente bestevenner.

– At det er gaver og overraskelsespakker til hunder gjør det ekstra trivelig å jobbe med, og det er veldig hyggelig for oss at de pakkes hos Fossheim. Det er jo koselige ting du gir til kjæledyret ditt, og det smitter over på produksjonsarbeiderne. Innholdet i en FlinkBisk-eske er en hjertesak for oss. Da blir pakkingen også en hjertesak, og det passer bra sammen.

Med Fossheim er hverdagen enklere

Fossheim har dyktige og effektive produksjonsarbeidere, det er det ingen tvil om. Men som i alle leverandørbedrifter er det viktigste å sørge for at kundene ikke begynner å knurre – at de får det de betaler for. Det bekrefter Kjell Ove at FlinkBisk gjør:

– Vi tenker først og fremst på sikkerheten i at vi får en god leveranse, og at kundene får den i tide. I tillegg er det at de pakker ferdig og sender, de har kapasitet til å vokse og prisen er konkurransedyktig. Vi har et veldig godt samarbeid med Fossheim, og så er det et stort pluss at vi kan bruke en bedrift som tilbyr tilrettelagt arbeid. Det setter også hundeeierne stor pris på.

Et stort pluss at vi kan bruke en bedrift som tilbyr tilrettelagt arbeid

Han legger til at hverdagen på FlinkBisk har blitt enklere og mer oversiktlig nå som de slipper å ansette pakkemedarbeidere internt, og leveransen er i trygge hender. Det er ikke vanskelig å få svar på om han anbefaler Fossheims tjenester til bedrifter som trenger tilsvarende hjelp.

– Ja, og det gjør jeg på det sterkeste. Har du noe som skal pakkes som er lett å sette i system er Fossheim stedet.

– Så dere føler dere får mye igjen for pengene hos Fossheim?

– Det føler vi, og det skal utrolig mye til før vi i det hele tatt vil vurdere noen andre, smiler Kjell Ove.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg!