sykkelservice

Fossheim sykkelservice – et verksted med hjerte!

Fossheim Sykkelservice

Oslo har etter hvert fått mange sykkelverksteder, og det nyeste tilskuddet heter Fossheim sykkelservice. Her har du mulighet for å vise samfunnsansvar, samtidig som medarbeiderne sørger for at sykkelen din går fra flopp til topp mens du er på jobb.

Er sykkelen din bokstavelig talt på felgen? Er det på tide med litt smøring? Og kanskje litt oppstramming? Trenger sykkelen din rett og slett å få litt ømhet og kjærlighet? Uansett hva den har behov for – på Fossheim sykkelservice står “mekkeren” Didrik Kristiansen og gjengen hans klar til å hjelpe deg.

– Foreløpig er vi tre sykkelkyndige ansatte som er glade i og har lang erfaring med å skru sykler. I tillegg har vi med oss fire arbeidstakere fra Fossheim. Vi har også alliert oss med flere flinke folk som har skrukompetanse hvis vi trenger det, forteller han.

Arbeidstakerne jobber på varig tilrettelagt arbeid, også kalt VTA. Dette er mennesker som av ulike årsaker gjerne trenger litt mer oppfølging, og som har stor arbeidsglede. Fossheim er en bedrift som får mennesker til å lykkes, og sykkelverkstedet er intet unntak.

– Hos oss får du god service, topp kvalitet og arbeidstakerne får interessante oppgaver og mestringsfølelse. De får dermed dobbel feelgood når sykkelen kommer i stand, og du får bidratt til et mer inkluderende arbeidsliv – hvilket er positivt for både deg og bedriften din.

Sykkelservice for privatpersoner og bedrifter

Er det lenge siden sykkelen din fikk noe mer enn luft i dekkene? Ifølge Didrik er det “alltid” viktig med sykkelservice, og ikke bare på våren.

– Det er viktig at sykkelen er klar for sesongen, og ta gjerne en sjekk i løpet av sommeren for å stramme opp bremser og gir. Høstservice er også smart uansett om du sykler om vinteren, eller den skal stå.

Ønsker du en tryggere sykkel kan du trille innom når som helst – på Fossheim sykkelservice trenger du ingen timebestilling. Du kan jo for eksempel la sykkelen få god pleie mens du er på jobb?

– Vi holder åpent fra 07.30 til 16.00 på hverdager, og vi holder til rett ved Hasle T-banestasjon. Målet vårt på sikt er at vi kan komme og hente sykkelen din på morgenen, og så levere den tilbake fiks ferdig før du sykler fra jobb.

– Hva vil du si til de som har en sykkel som trenger litt omsorg?

– Stikk innom oss i Haslevollen 3, vi står klare til å fikse sykkelen din!

 

Fossheim sykkelservice har lave priser

I tillegg til service gjør vi reparasjoner som skifte av dekk, slanger, kjede og justering av bremser og gir.

Liten service

Inkluderer oppsmøring av hele sykkelen, justering av gir og bremser, og skifte av bremseklosser.

Pris på Liten service er kun 450 kroner. Deler kommer i tillegg.

Stor service

Inkluderer oppsmøring og sikkerhetssjekk av hele sykkelen, stramming av skruer, justering av gir og bremser, skifte av bremseklosser og en vask.

Pris på Stor service er kun 650 kroner. Deler kommer i tillegg.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg!