Veiledning pågår!

Studiepodden 1 – hva er karriere og studieveiledning?

Hei, kjære leser og du som kanskje ikke har klart å bestemme deg for hva du vil bli når du blir stor! Gjett hva – du er langt fra alene. Vi vet at det finnes et hav av muligheter der ute, og hva skjer da? Det kan bli vanskelig å velge retning. Og det er kjedelig å ta en lang utdannelse, for så å finne ut at det var helt feil.

Vi skal gjennom en serie podcaster prøve å hjelpe deg så godt vi kan til å navigere rundt i dette store landskapet av karriere- og studievalg, og lanserer nå “Studiepodden”.

I første episode diskuterer vi forskjellene på veiledningen du får hos Fossheim sammenlignet med den du får på skolen eller universitet – og hvordan disse best mulig utfyller hverandre og kan kombineres. Vi fokuserer mer på deg som person, dine egenskaper og personlighet. Vi diskuterer påvirkningen vi stadig får i dagens samfunn, gjennom foreldre, venner, sosiale medier, skoler, etterspørsel og andre arenaer. Visste du også at studieveiledning kan passe like godt for deg som ønsker å få bekreftet dine valg?

“Tune in” med oss i studiepod nr 1, og få tips, inspirasjon og kunnskap som kan hjelpe deg videre på reisen din!

PS! Studiepodden finner du også på Apple Podcaster, Spotify, Overcast og andre Podcast-distributører. Søk etter «studiepodden»!

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Nina Wang
Avdelingsleder Arbeidsforberedende trening (AFT)
Tlf: +47 905 29 481