Montering av støttehåndtak

Det finnes mange forskjellige hjelpemidler til hjemmet hvis det oppstår praktiske problemer i hverdagen. Fossheimpatruljen kan hjelpe deg med å montere støttehåndtak slik at gjøremålene oppleves enklere hvis funksjonsevnen svikter.

Pris for montering kr 875,-
Pris støttehåndtak 30 cm kr 164,-
Pris støttehåndtak 50 cm kr 194,-
Pris støttehåndtak for karm 43,8cm kr 216,-

Betaling skjer primært via Vipps, alternativt faktura. Hvis Fossheim må sende faktura må bruker som tidligere undertegne bekreftelse på mottatt tjeneste, med nødvendige opplysninger. Skjema for utskrift kan lastes ned nederst på siden.

Når du bestiller for andre må du informere bruker om pris, samt betalingsmåte, og hvilken info som må oppgis dersom bruker ikke kan betale via Vipps.

Bestiller må markere hvor håndtakene skal monteres dersom bruker antas å ikke kunne påvise dette selv. Det monteres ikke støttehåndtak inne på bad av hensyn til fliser og membran.

Kontaktinfo til den ansvarlige for montering av støttehåndtak er Simen Dølvik. Han nås på mailadresse simen.dolvik@fossheim-as.no eller telefon 975 48 185 eller Øyvind Quist, mailadresse oyvind.quist@fossheim-as.no eller telefon 464 09 796.

Nedlastninger:

Skjema for bekreftelse på mottatt tjeneste

Bestill montering av støttehåndtak

Simen Solheim Dølvik
Arbeidsveileder
Tlf: +47 975 48 185

Kjøper betaler en fast pris 875,- for transport og monteringsarbeid. I tillegg betales stk. pris pr. håndtak. Pris er inkl. mva.

Velg antall TOPRO støttehåndtak:

× 30 cm - 164,- pr. stk

× 50 cm - 194,- pr. stk

× 43,8 cm for dørkarm - 216,- pr. stk

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Trenger bedriften din pakkehjelp?

Ønsker du å få jobben gjort skikkelig, få alt levert til riktig tid og med konkurransedyktige betingelser? Og samtidig få god samvittighet for å ha tatt samfunnsansvar?
Les mer »