WWF

Fossheim og WWF har et pandastisk samarbeid

Det gode og viktige arbeidet WWF Verdens naturfond gjør er godt kjent for de fleste. Men visste du at også Fossheim bidrar med å skaffe flere faddere til WWF?

WWF er verdens største miljøorganisasjon. Siden 1961 har de jobbet for å bremse klimaendringer, stanse naturødeleggelser og hindre at flere arter dør ut. Og som de selv sier: “Vi lover ikke gull, men grønne skoger.”

– WWF ønsker å redde verdens natur. Vi vil ikke at flere dyr skal dø ut på grunn av menneskers handlinger, sier giveransvarlig Steinar Johansen i WWF.

Giveransvarlig betyr at det er han som har ansvar for WWFs innsamlingsarbeid mot privatpersoner.

– Her i Norge jobber vi mye med å begrense klimautslipp siden vi er en oljenasjon. På grunn av beliggenheten gjør vi mye arbeid i Arktis, og vi er også til stede internasjonalt i prosjekter i for eksempel Asia og Afrika.

Panda i posten

Den norske avdelingen av WWF ble stiftet i 1970, og i dag har de omtrent 40 medarbeidere. En organisasjon som WWF lever av å ha støttespillere, og det er her Fossheim kommer inn i bildet. For i tillegg til å få mennesker til å lykkes, er en av Fossheims hovedoppgaver å ta pakke- og monteringsoppdrag.

– I over 10 år har vi fått hjelp fra Fossheim til å ønske nye medlemmer og faddere velkommen, og til å ta vare på dem. Vi rekrutterer faddere basert på hvilken sak de ønsker å støtte, som tigerfaddere, elefantfaddere og havfaddere, forklarer Steinar.

Uansett om det kommer mye eller lite tar Fossheim jobben

WWF får nye medlemmer hver dag, og sender en liste til Fossheim en gang i uken som da gjør resten – pakker, adresserer og sender. Kort sagt: Hele distribusjonen.

– Velkomstpakken består som regel av et hyggelig kort og et bærekraftig handlenett med motiv av hva du er fadder for. Så er du isbjørnfadder, får du et nett med isbjørnmotiv.

Hvis man blir medlem av Pandaklubben, som er WWFs klubb for barn, inneholder pakken et velkomstblad, klistremerker og nøkkelring med den velkjente pandaen.

– Det kan variere hvor mange nye medlemmer det er hver uke – alt fra 50 og opp til flere hundre. Det betyr at det er store variasjoner i volumene vi leverer. Men uansett om det kommer mye eller lite tar Fossheim jobben, og det gir trygghet for oss.

Les mer om pakking og montering på Fossheim: – Vi har veldig mange flinke hender

Bidrar til en meningsfylt hverdag

Å få jobben gjort til avtalt tid og pris er viktig for alle, og WWF er intet unntak.

– Det er av stor betydning for oss at Fossheim er raske, nøyaktige og pålitelige slik at vi og medlemmene våre får det produktet de skal ha. I tillegg bidrar det til sosialt ansvar – vi mener det er veldig viktig at de som jobber på Fossheim får en meningsfylt hverdag, forteller Steinar.

Det er veldig viktig at de som jobber på Fossheim får en meningsfylt hverdag

På spørsmål om hva han synes er den største fordelen med å bruke Fosheim, synes han det er vanskelig å trekke frem én ting.

– Det er et helhetsbilde som gjør at det fungerer godt.

– Så dere fornøyd med leveransene fra Fossheim?

– Ja, absolutt! Alt går på skinner, og vi opplever ingen forsinkelser. Å få velkomstpakken ut regelmessig er viktig fordi det sitter voksne og barn i den andre enden som vi ønsker å ivareta på den beste måten. Det opplever vi at Fossheim også ønsker, så vi er veldig fornøyd og kommer til å fortsette samarbeidet.

En enklere hverdag med Fossheim på laget

Som alle andre bedrifter, opplever også Steinar og WWF at samarbeidet med Fossheim gjør hverdagen enklere.

– Ja, det blir den definitivt. Det ville vært utfordrende for oss å gjøre dette selv. Derfor er det viktig at vi har en leverandør vi kan stole på, slik at vi er trygge og ikke behøver å følge opp. Akkurat som med Fossheim!

– Kan du anbefale Fossheim til andre bedrifter som trenger tilsvarende hjelp?

– Alle må gjøre sin egen vurdering, men med vår erfaring anbefaler vi gjerne Fossheims produkter og tjenester. De gjør en god jobb for oss, og vil garantert gjøre det for andre også, avslutter Steinar.

Trenger bedriften din pakke- eller monteringsoppdrag? Ta kontakt med Fossheim her!

Noe du lurer på? Vi hjelper deg!