rune

Fossheim er en fantastisk plass å begynne når du skal komme deg tilbake i jobb

Oppfølgingen og tiden på Fossheim var gull verdt. De hjalp meg mye, blant annet med å bygge opp selvtilliten min og at de satt meg til å gjøre forskjellig arbeid. Jeg følte nesten at jeg jobbet der fast, selv om det bare var en praksisplass. Det betydde mye for meg, så jeg var heldig som kom dit.

vibecke

Det er det er viktig for oss at bedrifter som tilbyr tilrettelagt arbeid opprettholdes, og det er fantastisk å se arbeidsgleden de har på Fossheim

Fossheim leverer godt og er konkurransedyktige både når det gjelder pris og leveranse. Vi har ikke noe kluss med pakkene, hverken på tid, nøyaktighet eller innhold – de skal jo sendes til 420 ulike mottakere. Dessuten er de fleksible og kan snu seg raskt når det gjelder ekstra pakking og utsendelse. Så Fossheim er en veldig god samarbeidspartner for oss.

Kjell Ove

Et stort pluss at vi kan bruke en bedrift som tilbyr tilrettelagt arbeid

Daglig leder Kjell Ove Kvalheim fra Zentio forteller at hverdagen på FlinkBisk har blitt enklere og mer oversiktlig nå som de slipper å ansette pakkemedarbeidere internt, og leveransen er i trygge hender. Det er ikke vanskelig å få svar på om han anbefaler Fossheims tjenester til bedrifter som trenger tilsvarende hjelp.

– Ja, og det gjør jeg på det sterkeste. Har du noe som skal pakkes som er lett å sette i system er Fossheim stedet.