Møte

Har bedriften din behov for flere hender og hoder?

Har dere mye å gjøre, men ikke mange nok til å få det gjort? Er det oppdrag på vei inn, men for få ansatte til å utføre dem? Ønsker du å være med på å bidra til et varmere, rikere og mer inkluderende arbeidsliv?

Hvis du svarer ja på disse spørsmålene, kan en arbeidssøker fra Fossheim være akkurat den personen du er på jakt etter! Den største fordelen med å samarbeide med oss er at bedriften din får en medarbeider som er klar for å gjøre en innsats for nettopp dere.

En medarbeider som er klar for å gjøre en innsats

Som arbeidsgiver får du mulighet til en fleksibel, alternativ og personlig rekruttering – vårt mål er å få rett person på rett plass i arbeidslivet. Det betyr at du får en ny kollega i bedriften din som kan bidra til å få utført ulike arbeidsoppgaver, som for eksempel å få gjort unna nedprioriterte oppgaver.

Vi bistår både bedriften din og arbeidssøker med alt fra opplæring, tilrettelegging og oppfølging, til råd og veiledning underveis og etter behov i arbeidet.

Arbeidssøkerne våre ønsker å få innpass i arbeidslivet og bidra positivt i samfunnet – derfor jobber de aktivt for å komme tilbake i arbeid. Kan du være med og hjelpe dem på veien til et aktivt og meningsfullt liv?

Noe du lurer på? Vi hjelper deg!