Trenger bedriften din pakkehjelp?

Ønsker du å få jobben gjort skikkelig, få alt levert til riktig tid og med konkurransedyktige betingelser? Og samtidig få god samvittighet for å ha tatt samfunnsansvar?

Fossheim produksjon er en bedrift for varig tilrettelagt arbeid, og i løpet av 50 år har vi pakket millioner av esker, bagger, poser og andre pakker som har blitt sendt over hele Norge. Det er derfor stor sjanse for at du mer enn én gang har fått noe som kommer fra oss.

Når du bruker Fossheim gjør vi jobben din enklere

Når du bruker Fossheim gjør vi jobben din enklere, fordi du får en proff leverandør fra A til Å. Du trenger heller ikke å tenke på å måtte lagre eller distribuere det vi har pakket – det ordner vi for deg. Gi oss oppdraget, og uten at du behøver å gjøre noe som helst leverer vi hver eneste pakke dit den skal.

Vi vet det er en klisjé, men vi sier det likevel: Intet oppdrag er for stort og intet er for lite. Så uansett hva du må ha gjort er det bare å ta kontakt – på Fossheim er alle kunder like viktige.

På Fossheim er alle kunder like viktige

På Fossheim jobber vi med hjertet, og derfor er du i trygge hender – over 100 personer er klare til å sette i gang med oppdraget ditt.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg!