Fossheimmagasinet hitachi

En vinn-vinn-situasjon for alle

Suksesshistorien om det gode samarbeidet mellom Fossheim og Hitachi har strukket seg over ti år – og vil neppe ta slutt med det første.  

Mye av arbeidet Fossheim gjør for Hitachi består av ompakking av verktøy, i tillegg til pakking av smådeler og ekstrautstyr.

– Fossheim gjør ganske mye for oss, men det er pakking, lukking og merking av kampanjepakkene våre de gjør mest. De har også en egen maskin til å sveise plast, som de bruker til å lage blisterposer med deler og tilbehør, forteller driftssjef i Hitachi, Christian Gudmundsen.

– Vi er kjempefornøyde, og det er en vinn-vinn situasjon for alle. Fossheim er flinke, fleksible, raske med leveransen og konkurransedyktige på pris, i tillegg til at de er løsningsorienterte og ser ting vi kanskje ikke ser selv. Fossheim er også flinke til å pushe oss for å få mer jobb, noe som er fint.

Har en veldig god relasjon

Samarbeidet mellom de to selskapene startet i 2007, da Hitachi befant seg midt i en flytteprosess og hadde trangt om plassen. De trengte en samarbeidspartner som kunne håndtere store varepartier og utsendelser, og kom i kontakt med Fossheim.

Siden den gang har forholdet utviklet seg, og over ti år senere er samarbeidet fremdeles så godt at ingen av partene ville vært foruten.

– Vi har en god relasjon til Hitachi, og vi er opptatte av å ha varierte arbeidsoppgaver for de som er inne på de ulike tiltakene hos oss. Hitachi har veldig mange fine relevante oppgaver, og kampanjepakkene er noe som passer oss perfekt, sier Øyvind Quist, avdelingsleder i Fossheim.

En arbeidsglede man sjelden ser andre steder

Christian har selv vært og besøkt lokalene til Fossheim flere ganger, og synes det er moro å vitne den enorme arbeidslysten til arbeidstakerne.

– Det hender vi må dit for å forklare hvordan noe skal settes sammen. Vi sender også varer til Fossheim direkte fra Østen for å slippe et ekstra transportledd, og da har jeg vært der av ren nysgjerrighet når containerne skal åpnes. Det stråler i øynene deres når de får mer å gjøre, det ser man ikke i andre bedrifter. De har virkelig en unik arbeidslyst og glede!

Han har utelukkende positive ting å si om samarbeidet med Fossheim.

– De er veldig nøyaktige, noe som nesten er det viktigste. Det som kommer derfra er alltid riktig produsert, og de har veldig flinke ledere som sørger for dette. Det er dyktige folk som er ansatt i Fossheim, konstaterer Christian.

Hitachi skal uten tvil fortsette samarbeidet med Fossheim i lang tid fremover, og trekker frem den gode dialogen som en av grunnene til at det fungerer så godt. Det skinner dessuten gjennom at Fossheim har lang erfaring med slike oppgaver.

Christian er klar i sin tale på spørsmål om han har noe å si til andre bedrifter som trenger pakkehjelp:

– Jeg ser absolutt ingen grunn til å ikke bruke Fossheim, og anbefaler det til alle.

Fossheim byr på personlig service

Hos Fossheim er ingen jobb for stor eller for liten, og du får hjelp gjennom hele prosessen fra start til mål.  

– Vi gjør alt mulig innenfor manuelt pakkearbeid, alt fra store til små elementer. Vi finner stort sett løsninger på alt, og har ingen klare begrensninger, sier Øyvind, og legger til at han ikke har hørt noe annet enn skryt fra samarbeidspartnere.

– Fossheim er ikke større enn at vi kan by på personlig service for alle kundene våre. Det setter de pris på, og derfor får vi ofte til langvarige og gode samarbeid, smiler han.

 

Noe du lurer på? Vi hjelper deg!